Hjulia, huller om buller

Alla inlägg under mars 2010

Av Julia - 17 mars 2010 09:26


  


Bortsett från fredagar är onsdag en klar favoritdag! Halva veckan har gått och man (jag) ser fram emot helgen som kommer.


Dagens väder är trist och grått, det snöar lite och termometern visar +o,8 blygsamma grader. Värmen är dock på väg säger meteorologerna. Hoppas det för jag vill ha bort snön snarast.

Längtar efter tussilagon och blåsippor, fast lite barmark vore inte heller dumt till att börja med. Allt är fortfarande vitt, vitt, vitt.


Jag ska inte göra når speciellt idag heller. Utforska min nya dator och försöka lära mig finesserna i win7. Den skiljer sig en hel del från Vista som min gamla dator har.


    /Julia

Av Julia - 16 mars 2010 18:12


  



...nya datorer, SUCK.


Jag har fått en ny (ny) dator. Den förra nya återlämnades, då den inte fungerade, så nu har jag en ny (igen) som jag fick av maken i fredags.


Jag ville inte säga nåt om den innan jag var säker på att denna nya fungerar som den ska. Vilket jag egentligen inte vet än, men hoppas på att den gör.


Den hämtar och installerar uppdateringar normalt i alla fall. Jag behöver inte vänta 5 minuter på att den ska stänga av efter vanlig användning som med den förra.


Mitt problem nu är skyddsprogrammet.


Den som följde med datorn har jag inte kunnat installera på grund av att programmet svarar att:


En del av paketet kunde inte hämtas”


Har skrivit till supporten om problemet, men har inte fått något svar.

Jag är ju bara en liten ”tant” och för dem ingen viktig kund så mig verkar de ge katten i. Trots att jag har betalat för att använda deras produkt.


Dålig service tycker jag. Ger dåliga vibbar, för hur kan de veta vem jag är och hur stort inflytande jag har. Nu har jag inte det, men det har de ingen aning om.


Dessutom kommer jag absolut avråda mina vänner ifrån att använda deras produkt. De kan få mycket dåligt reklam av mun mot mun metoden. För visst tänker åtminstone jag efter ett varv till innan jag använder nåt som jag har hört dåligt om.


Jag har jobbat med service i hela mitt liv och just reklamationer var/är viktigast för mig att ta tag i genast, om man vill behålla ett gott rykte! Att få en ny kund är ingen konst. Konsten är att behålla den och få den att komma tillbaka gång på gång.

 

Nu har jag installerat mitt "gamla" säkerhetspaket på nya datorn. Tagit bort den som fanns och inte fungerade.

Jag ska försöka att få tillbaka pengarna för den som jag köpte, hoppas att det kommer att gå. Den som lever får se.

Nu vågar jag njuta av min nya dator i alla fall även ute i cyberrymnden.

 

Hoppas att ni får en trevlig tisdagskväll.

 

   /Julia

Av Julia - 15 mars 2010 07:28


  


...godmorgon till ännu en vanlig måndag. Det verkar bli soligt idag också och min termometer visar -2,6 just nu. Förhoppningen är att det blir + grader senare på dagen, så snömassorna krymper lite till. Hos oss är den fortfarande heltäckande. Inga glipor alls än. Skönt dock att det blir allt ljusare morgon och kväll.


Jag har inga måste idag, bara det vanliga. Träning som varje dag för att hålla kroppen igång.


Aamor det hjälper inte att ni har 2 av varje leksak, ni kommer att bråka om samma grunka i alla fall, precis som två-benta barn  .

För just den  leksaken som den andra leker med kuligast, trots att det finns en likadan till. Det är min erfarenhet med våra jamisar.


Nu är mitt thé klart, bäst att fixa några mackor till frukost.


    /Julia

Av Julia - 13 mars 2010 14:59


  


...en strålande vinterdag. Solen skiner och smälter lite till av de vita. Vi är duktigt trötta på den, ska ni veta!

Så här mycket snö har vi inte haft på många år. Visst har vi haft vita vintrar, men inte med denna rikliga snömängd som i vinter. Vi har säkert fått uppåt 70 cm. Nu får solen gärna smälta eländet fort.


Jag har suttit i solen en liten stund, då vi vädrade och den kändes varm och lovar gott till våren. Hoppas att den kommer snart!

Vi har tittat på skidåkning från Holmenkollen. Spännande med Norge som kammade hem en trippel på damernas 3 mil och vinst för Nortugg (reservation för stavningen) på 5 milen.

Nu ska vi fundera vad vi ska göra med kycklingsfilén vi ska ha till middag. Som tur är har vi många recept att välja i från.


    /Julia

Av Julia - 12 mars 2010 07:08



...makens sista arbetsdag och vi har en härlig helg tillsammans framför oss. Vi ska i och för sig inte göra nåt speciellt, men det blir mysigt ändå. Bara att vara tillsammans och njuta.


Jag har inga måsten idag heller. Jag ska ägna dagen åt att "leka" lite på nätet, lyssna på bok och längta efter halv sex, då maken dyker upp.

I regel har han nån liten överaskning med sig. Inga märkvärdigheter bara nåt lite extra, som jag inte har bett om, men blir jätte glad över.


Det kan vara vad som helst... en tidning, lite godis, en annorlunda ost, kanske en DVD - ja, vad som helst egentligen. Han är otroligt omtänksam!


   /Julia

Av Julia - 11 mars 2010 14:56


  


...strålande väder. Solen skiner och min termometer visar +7,2 grader. Snön sjunker ihop mer och mer, men det lär dröja innan jag ser barmark ett bra tag till. Det är ju så mycket som föll denna vinter.


Vi har varit en stund på verandan i solskenet. Det var mysigt, men ganska svalt, trots en varm jacka... jag frös om benen och gick in efter en kort stund. Skönt med frisk luft i alla fall.


I morrn kommer maken, jag hoppas att vädret håller sig hela helgen. Vore skönt med en rullande promenad på lördag, om nu min rullstol klarar snömassorna som är kvar.


    /Julia

Av Julia - 10 mars 2010 06:33


  


...onsdag, en klar favoritdag. Halva veckan har gått, skönt. Bara 1 vardag kvar till fredag.


Vädret ser ut att bli lika fin, som den var igåt. Solen är på väg upp och min termometer visar +0,1. Första morgonen med + på termometern sen tidigt i december. Trevligt så länge det varar och solen tärde definitivt på snön igår. Den minskade lite i alla fall. Hoppas att det bli + grader hela dagen idag också och gärna lika strålande solsken som igår.


Jag lär få se. Nu thé och mediciner. Mitt blodsocker var 5,1 - bra!


    /Julia

Av Julia - 9 mars 2010 06:55


 


...till en kall morgon, termometern visar -5,3 grader.

 Solen är på vägatt vakna, det blir säkert en fin vinterdag.


Jag kan till och med höra fågelkvitter. Mysigt, det var bra länge sedan. Det var + grader igår och tärde lite på snömassorna, men det lär dröja ett bra tag innan allt försvinner. Vi har säker fått 50-60 cm denna vinter. Jag mins knappt när vi hade så mycket snö senast. Många år sedan.


Dagens agenda innehåller bara det gamla vanliga, min dagliga träning som det viktigaste inslaget. Annars har jag inga måsten - skönt.

Nu ska jag äta lite frukost innan jag ger mig ut på nätet och fixar med farm och djuren på den. Läser nättidningarna för att veta vad som har hänt i världen.


Ha en trevlig tisdag!

    /Julia

Presentation


Mina (p)älsklingar
Smulan sitter upp och Amanda ligger ner.

Klockan är:

Klicka på tassen på olika ställen å se vad som händer!

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Dagens väder

MATA HAMSTERN! Klicka nånstans i bilden, så ramlar en matkula ner som den äter upp!

Fyrbenta vänner

Bloggvänner

Kattlek *fniss*

Fråga mig om du vill veta nåt :)

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Tassa in å skriv en rad

Jag på "Fejjan"

Vänner som har hälsat på


Skapa flashcards